Oficialii campioanei, îngrijorați de reacțiile lui Dan Petrescu: “O să îi fie greu să se cenzureze”

Oficialii campioanei, îngrijorați de reacțiile lui Dan Petrescu: “O să îi fie greu să se cenzureze”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Conducătorii clubului din Gruia se tem de reacțiile pe care antrenorul le va avea pe marginea terenului și cum vor fi interpretate, în condițiile în care meciurile din Liga 1 urmează să se dispute fără spectatori.

Fotbaliștii CFR-ului au revenit la antrenamente și așteaptă reluarea campionatului. Totuși, oficialii “feroviarilor” se confruntă cu o nouă problemă. Dan Petrescu este recunoscut ca un antrenor care se exteriorizează în timpul partidelor, iar conducătorii din Gruia sunt îngrijorați de modul în care vor fi interpretate reacțiile tehnicianului, în special din cauza faptului că partidele din Liga 1 se vor disputa cu tribunele goale.

“Fotbalul fără spectatori nu e la fel. Când jucam mi se făcea pielea de găină când îi auzeam pe suporteri. Când autoritățile vor decide și se vor găsi reguli ca să fie prezenți fanii la meciuri, atunci să vină și ei. Cred că lui Dan o să îi fie greu să se cenzureze. El trăiește fotbalul, mănâncă fotbalul pe pâine și probabil se va auzi și ce vorbește cu secunzii. O să îi fie greu să nu se exteriorizeze. Și eu va trebui să mă cenzurez un pic. Trăiesc la maxim orice fază și va trebui să mă controlez”, a declarat Bogdan Mara pentru Prosport.

Comenteaza