Oficialii campioanei, noi detalii despre starea lui Păun. Jucătorii CFR-ului au fost testați din nou

Oficialii campioanei, noi detalii despre starea lui Păun. Jucătorii CFR-ului au fost testați din nou
| Foto: facebook.com/cfr1907

Conducerea formației din Gruia au oferit noi informații despre starea lui Adrian Păun, jucătorul ce a fost testat pozitiv cu Sars-Cov-2.

Unul dintre cei mai importanți jucători ai campioanei în actualul sezon, Adrian Păun, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Mijlocașul a acuzat mai multe simptome înaintea derby-ului cu FCSB, iar rezultatul testului a relevat infectarea sa. Totuși, conform oficialilor din Gruia, mijlocașul este într-o stare bună și ar putea fi transportat la Cluj.

“Suntem conştienţi că sănătatea lui este cea mai importantă. El este într-o stare bună, se simte bine. A avut ceva dureri de cap, dar i-au trecut. Lucrurile sunt OK, iar dacă starea lui va continua la fel, sper să scape cât mai repede.

Am considerat că este mai bine să fie sub îndrumarea medicală dedicată spre aceste situaţii. Urmează un tratament exact pe simptomele pe care le are. Gândindu-ne la sănătatea lui, am considerat că este mai bine să fie la spital. Există varianta să fie transferat la Cluj.

Noi am luat decizia de a testa jucătorii, ba chiar am făcut 3-4 testări în plus, pentru a ne asigura că sănătatea jucătorilor este OK. Acum aşteptăm rezultatul testelor, luăm legătura cu autorităţile şi vom vedea, în funcţie de ce spune Direcția de Sănătate Publică”, a spus Marius Bilașco, la Telekom Sport.

Directorul de scouting al CFR-ului a vorbit și despre posibilitatea ca Păun să fie amendat după ce fotbalistul a susținut că a luat virusul în urma unei mese luate în oraș cu mai mulți prieteni.

“Păun este foarte important să treacă peste acest necaz, să fie sănătos. Avem mai încredere în jucătorii noştri, ştim că sunt responsabili, nu se pune problema să fie amendat. Nu este vina celui implicat, trebuie să fii responsabil, să te protejezi, dar situaţii de genul acesta se pot întâmpla. Asta este politica noastră şi cred eu că este şi cea mai corectă”, a declarat oficialul campioanei.

Comenteaza