Oficialii campioanei, un nou atac la adresa FCSB-ului: “Legea trebuie respectată de toată lumea”

Oficialii campioanei, un nou atac la adresa FCSB-ului: “Legea trebuie respectată de toată lumea”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Plecarea formației din capitală în cantonament în Turcia a iscat un război între contracandidatele la titlu.

După ce conducerea celor de la CS U Craiova a certu ca FCSB să intre în carantină la revenirea în țară, protestului i s-a alăturat și trupa din Gruia. Deși bucureștenii susțin că au primit o aprobare de la DSP, Marius Bilașco cere ca legea să fie respectată și FCSB să intre în carantină timp de 14 zile la revenirea din Turcia.

Oficialul campioanei a recunoscut că și formația sa și-a dorit un cantonament în străinătate, însă au fost avertizați de DSP și au pierdut avansul de 15.000 de euro pe care îl achitaseră.

“Suntem curioși și noi cum se va soluționa această situație. Așa cum a spus și Edi, dorința noastră a fost de a ne pregăti în condiții bune și inclusiv de a face un cantonament în străintate. Noi am ales să respectăm legea și am rămas în țară.

Am avut avans dat pentru un cantonament în Turcia pe care l-am pierdut. Dacă nu mă înșel a fost vorba de 15 mii de euro avansul. Nu am mai putut pleca. Am avut o discuție cu cei de la DSP în care ni s-a transmis că la întoarcere vom intra în carantină.

După ne-am orientat către Spania, nu era în zona galbenă în decembrie. Din nou am luat în calcul întoarcerea în țară. Și din nou am procedat bine că acum Spania este în zona galbenă. După discuții cu DSP-ul, ne-au sfătuit că deși nu era în zona galbenă situația se poate schimba de la o zi la alta și atunci exista riscul să facem carantină când ne întorceam în țară.

Noi am respectat legea și am rămas în țară. Am pierdut antrenamente. Am jucat pe noroi. Ne-am mutat în sală. Asta nu ne face proști. Am văzut că domnul Gigi Becali a făcut o referire că toți cei care au rămas în țară nu s-au găndit la cantonamentul de afară. Noi ne-am gândit, dar am respectat legea. Legea trebuie respectată de toată lumea.

Daca FCSB nu va intra în carantină, în următoarea pauză competițională vom pleca și noi undeva știind că nu am putea să pățim ceva când ne întoarcem în țară. Chiar dacă este zonă galbenă sau roșie, nu știu.

Nu glumim, ăsta este adevărul. Dacă se va crea un precedent, în următoarea pauză competițională vom merge într-o țară din zona galbenă, fără să avem nicio problemă când ne întoarcem”, a spus Marius Bilașco la Pro X.

Comenteaza