Oficialii CFR-ului atacă arbitrajul din meciul cu Poli Iași

Oficialii CFR-ului atacă arbitrajul din meciul cu Poli Iași
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Dan Petrescu și Iuliu Mureșan s-au declarat nemulțumiți de modul în care Ovidiu Hațegan a condus partida.

Antrenorul echipei din Gruia a fost categoric la finalul meciului și a amenințat chiar cu retragerea din fotbal. “În play-off suntem furaţi pe faţă. Haţegan nu ne-a dat penalty cu Steaua şi aici a dat penalty împotriva noastră. Ne-a furat patru puncte. Dacă se descurcă Steaua, bravo lor. Dar nu e normal aşa. Altfel era să fim la egalitate de puncte înainte de meciul direct.

Iaşiul a primit două penalty-uri cu CFR. Sunt tari. E normal să fie frustraţi băieţii. Îi înţeleg. Iaşiul, când a luat punctul, zici că ar fi câştigat Campionatul Mondial. Sunt cărţile făcute, e clară situaţia.Cred că Gigi Becali o să ceară din nou arbitri străini. Îmi anunţ retragerea. Nu mai stau aici decât 3-4 meciuri. Poate dacă mă retrag şi eu, CFR va fi respectată. Eu nu mă simt respectat”, a spus Petrescu pentru Digisport.

Președintele “feroviarilor” a fost nemulțumit, la rândul său, de decizia de a acorda penalty pentru ieșeni. “Rezultatul este nedrept. Ovidiu Haţegan, cel mai bun arbitru al ţării, a dat un penalty care n-a fost. Trebuia să dea fault în atac, în niciun caz penalty. Este al treilea meci în care ne dezavantajează. Nu vrea să-l jignesc, dar am nişte îndoieli la modul în care arbitrează. Noi trebuie să câştigăm acolo, sunt două puncte diferenţă. Dacă vrem să luăm campionatul, trebuie să batem Steaua. Sper să fie un arbitraj fără asemenea greşeli”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru Telekom Sport.

CFR Cluj ocupă locul secund în Liga 1, cu 40 de puncte, două mai puțin decât FCSB. Cele două formații se vor întâlni duminică, 29 aprilie, de la 20:45, pe Arena Națională.

Comenteaza