News alert Oficialii CFR-ului au ales noul antrenor al campioanei: “Sper să fie o alegere perfectă, avem obiective foarte mari”

Oficialii CFR-ului au ales noul antrenor al campioanei: “Sper să fie o alegere perfectă, avem obiective foarte mari”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Conducerea formației din Gruia a ales tehnicianul care îi va conduce pe “feroviari” din stagiunea următoare, iar obiectivele noului antrenor vor fi un nou titlu și calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Deși Costel Gâlcă părea favorit să preia banca CFR-ului, oficialii campioanei și-au îndreptat atenția și spre Marius Șumudică, cel care în urmă cu câteva zile negocia cu FCSB. Cele două părți au ajuns la un acord, iar tehnicianul este la doar un pas de a semna cu “feroviarii”.

“Sper să fie o alegere perfectă, asta deoarece avem obiective foarte mari! Urmează o perioadă plină de emoții și ambiții mari. Eu zic să așteptăm să semneze! Nu mai e mult. Calificarea în grupele Ligii Campionilor chiar e un obiectiv realizabil pentru CFR Cluj. Ambițiile noastre sunt foarte mari, vă subliniez asta”, a declarat acționarul minoritar din Gruia, Ștefan Gadola, pentru Prosport.

Comenteaza