Oficialii CFR-ului confirmă negocierile pentru Culio: ”Încercăm să-l aducem, cred că îi este dor de noi”

Oficialii CFR-ului confirmă negocierile pentru Culio: ”Încercăm să-l aducem, cred că îi este dor de noi”

Deși a părăsit clubul din Gruia la finalul anului trecut, conducerea campioanei încearc să îl convingă pe argetinian să se întoarcă pentru a treia oară alături de “feroviari”.

Chiar dacă Liga 1 este suspendată și nu se știe încă o dată exactă la care echipele vor reveni pe gazon, CFR Cluj începe treptat să reia pregătirea. Elevii lui Dan Petrescu se pregătesc în grupuri mici și așteaptă un semnal din partea LPF. Până la reluarea campionatului, clujenii încearcă și o mutare surprinzătoare pe piața transferurilor, revenirea lui Juan Emmanuel Culio.

“Încercăm să-l aducem pe Culio. Noi i-am propus să revină. Dan Petrescu i-a promis că va rămâne în staff-ul său, pe asta mizăm. Să vină să mai joace un an. Cred că și lui îi este dor de noi”, a confirmat Bogdan Mara pentru Digisport.

Directorul sportiv al campioanei a vorbit și despre reluarea campionatului. ”Eu cred că se va juca. Ne dorim să începem să ne antrenăm de pe 15 mai. Cred că va începe campionatul pe 10 iunie, pe 15 iunie, sau chiar pe 5, deși cred că e cam devreme. Și la noi se antrenează pe grupuri. Petrescu merge în fiecare zi la stadion, la birou. Se uită la meciuri vechi, analizează. E destul de complicat să mergem în Turcia. Și acolo există destule cazuri”, a spus Mara.

Comenteaza