Oficialii CFR-ului, îngrijorați după tragerea la sorți: “Am avut ghinion, suntem defavorizați de terenul sintetic”

Oficialii CFR-ului, îngrijorați după tragerea la sorți: “Am avut ghinion, suntem defavorizați de terenul sintetic”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana României va juca în turul al treilea preliminar al Europa League împotriva câștigătoarei duelului dintre Djurgardens și Europa FC.

CFR Cluj a fost din nou ghinionistă la tragerea la sorți, iar cel mai probabil adversar din turul al treilea preliminar va fi campioana Suediei, Djurgardens. Oficialii campioanei se declară îngrijorați de duelul cu formația din nordul Europei, în special din cauza terenului sintetic, care le-a pus probleme “feroviarilor” și în Malta, la întâlnirea cu Floriana.

“Putem spune că am avut ghinion la tragerea la sorți. Dar până la urmă și în campania trecută am întâlnit adversari extrem de dificili, dar am reușit să ne mobilizăm. E clar că suntem defavorizați de terenul sintetic pentru că nu jucăm pe un asemenea teren, plus că e în deplasare.

Ne îngrijorează faptul că, din informațiile noastre, este un sintetic de o calitate slabă. Din punctul meu de vedere este un teren păcatos pentru noi. E o perioadă nemaiîntâlnită; nici nu știu dacă pot să estimez un moment în care jucătorii vor putea ajunge în forma în care să se ridice la nivelul lor optim de joc”, a spus Marius Bilașco, pentru Prosport.

Duelul dintre CFR Cluj și învingătoarea întâlnirii Djurgardens – Europa FC va avea loc în 24 septembrie.

Comenteaza