Oficialii Craiovei, nemulțumiți de programul din finalul sezonului: “Suntem bătaia de joc a campionatului? Nu vom avea ritm în meciul cu CFR”

Oficialii Craiovei, nemulțumiți de programul din finalul sezonului: “Suntem bătaia de joc a campionatului? Nu vom avea ritm în meciul cu CFR”
| Foto: facebook.com/FCSBOfficial

Prin vocea președintelui clubului, Sorin Cârțu, oltenii și-au exprimat nemulțumirea față de programul impus de LPF din cauza apariției mai multor cazuri de coronavirus la formațiile din play-off.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Jocul dintre Astra Giurgiu și CS U Craiova, care urma să se dispute miercuri a fost amânat după ce mijlocașul giurgiuvenilor, Ljuban Crepulja a fost depistat pozitiv cu COVID-19. LPF a reprogramat partida, însă craiovenii sunt nemulțumiți de programul aglomerat din finalul sezonului.

În plus, există și temeri în legătură cu faptul că unul dintre jucătorii lui Bergodi ar putea contacta virusul.

“Ce se întâmplă dacă jucăm cu Astra, iar unul de la ei se află în incubație și dă virusul unui jucător de-ai noștri? Nu mai jucăm nici noi cu CFR-ul după. DSP Giurgiu să-și asume și să ia o decizie, la fel și cei care conduc fotbalul românesc.

Am văzut o discuție că ar putea să ne programeze vineri. Cum să faci așa ceva?! Noi suntem bătaia de joc a campionatului?! Oricum, nu vom avea ritm de joc în meciul cu CFR dacă nu vom evolua contra Astrei”, a declarat Sorin Cârțu la Pro X.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza