Oficialii de la U-BT, critici la adresa conducerii de la SCMU Craiova: “Am participat la cel mai slab turneu din punct de vedere al organizării”

Oficialii de la U-BT, critici la adresa conducerii de la SCMU Craiova: “Am participat la cel mai slab turneu din punct de vedere al organizării”
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Directorul executiv sportiv al formației clujene, Branko Cuic, a lansat o serie de critici înspre conducerea echipei din Oltenia, după încheierea turneului la care “studenții” au suferit prima înfrângere în campionat.

U-BT a suferit primul eșec din actuala stagiune a Ligii Naționale, împotriva celor de la SCMU Craiova. La finalul jocului, oficialul “studenților”, Branko Cuic a felicitat echipa din Oltenia pentru succes, însă a criticat modul în care conducerea Craioveni a organizat turneul.

“În primul rând, vreau să felicit echipa Craiovei. 100% au câștigat acest meci pe merit. Nu am nimic ce să spun din acest punct de vedere. Au jucat riscant, ne-au lăsat liberi adesea și tactica lor a funcționat. Sper că nu am intrat într-o zonă de confort, deoarece aveam 21 de victorii. Nu am realizat încă nimic. Pe de altă parte, sunt dezamăgit de un alt aspect. Am participat la cel mai slab turneu din punct de vedere al organizării. În primul rând, toată lumea ar trebui să aibă aceleași condiții și să stea în bulă. Ieri, Karlo Zganec s-a accidentat și a fost nevoie să meargă la spital cu taxiul.

Nu aveau ambulanță la sală, deși este obligatoriu. Craiova nu trebuie să pună stickere cu sponsorul SuperBet, deși toată lumea respectă acest lucru. Azi dimineață, la antrenament, peste noi au intrat handbaliste. Despre ce bulă mai vorbim? De asemenea, Marius Toma, managerul, directorul sau orice funcție are la Craiova, stă în spatele băncii și dă directive la arbitri. El nu a fost în bulă, ci a dormit acasă. Totuși, a putut să vină la sală și să comenteze tot meciul. Chiar nu știu ce să zic. El e cunoscut ca fiind un curier la campania electorală care trebuie să fie, dar nu mi se pare normal să aibă alte beneficii.

Sunt dezamăgit de felul cum s-a organizat această bulă. Încă o dată spun, sper ca în viitor să avem aceleași condiții cu toții. Domnul comisar mi-a spus că au voie să stea pe bancă 20 de persoane. Așa putem să aducem și noi 20 de ultrași. Nu am luat în seamă ce a spus domnul comisar. Nu are nicio legătură cu meciul, Craiova a câștigat pe merit. Îi felicit, iar noi mai avem de muncă”, a declarat Branko Cuic.

Comenteaza