Ogăraru anunță curățenia de iarnă la "U" Cluj. Ce spune despre plecarea lu Bucșa

Ogăraru anunță curățenia de iarnă la
Antrenorul Universității Cluj, George Ogăraru, va renunța la o serie de jucători și așteaptă întăriri în această iarnă.

"U" Cluj s-a despărțit de mijlocașul Dan Bucșa, care va juca în Ungaria, la Győr, iar lista plecărilor va fi completată de alți fotbaliști care nu au convins sau care au evoluat puțin în tricoul alb și negru. Ogăraru va miza inclusiv pe tineri, iar piața olandeză rămâne deschisă, anunță el.

"Sunt câțiva jucători la care voi renunța, care nu mai intră în vederile mele. Nu vă pot spune despre cine este vorba. Cu unii dintre ei am discutat deja și mai rămâne să se înțeleagă fiecare cu conducerea. Îmi doresc să promovez fotbaliști tineri, care să aibă maturitatea necesară integrării în lot.

Vom încerca să transferăm din Olanda, este un campionat care îmi stârnește un interes continuu, dar de acolo nu vom aduce neapărat tineri. Repet, dacă vom reuși să-i transferăm, ei vor fi nevoiți să se adapteze cât mai repede. Deocamdată nu știm care este situația lui Gicu Grozav, vom vedea în perioada următoare. Nu vom aduce mulți jucători", a declarat Ogăraru. 

Printre cei care vor părăsi Clujul în zilele viitoare se numără Vlad Niculescu, Raul Ciupe, Florin Achim, Doru Bratu și Karim Boutadjine. 

Bucșa avea nevoie de o nouă provocare, a anunțat antrenorul Universității. Aflat în ultimele şase luni de contract, el n-a primit nici o ofertă de prelungire a angajamentului şi a optat pentru o despărţire pe cale amiabilă. Mijlocaşul de 26 de ani a rămas pe bancă sau în afara lotului în ultima perioadă, ba mai mult, a pierdut banderola, preluată de Valentin Lemnaru. 

"Cu Dan am avut o discuție deschisă și mi-a spus despre această oportunitate, de a juca în străinătate. I-am înțeles dorința. Probabil că în decizia sa a cântărit foarte mult faptul că în ultima perioadă a fost rezervă. Nu sunt responsabil pentru plecarea sa, a fost dorința fotbalistului", a completat Ogăraru. 

Cantonament în Turcia

Fotbaliștii Universității Cluj vor pregăti returul Ligii I departe de frigul din România, în Turcia. 

"Va fi un cantonament în Turcia, începând cu data de 19 ianuarie, dar acest aspect depinde și de programul nostru din Cupa Ligii", a conchis antrenorul "Șepcilor roșii".

Comenteaza