Ogăraru, la prima victorie: "Putem bate Steaua". "U" Cluj - Pandurii 2-0 GALERIE FOTO

Ogăraru, la prima victorie:
George Ogăraru a reuşit prima victorie de când se află la cârma Universităţii Cluj, câştigând cu 2-0 contra celor de la Pandurii Târgu-Jiu.

Golurile "studenţilor" au fost marcate de Cristocea, în minutul 42, după un şut din afara careului mare şi de Kovacs, în minutul 81, care a reuşit un gol a la Del Piero, din colţul careului mare.

La pauza meciului a fost prezentată echipa României la fotbal a bolnavilor de diabet care a reuşit să câştige campionatul european. 

Tânărul antrenor al "studenţilor" a fost foarte fericit la finalul partidei şi, totodată, destul de încrezător într-un succes în următorul meci, contra actualei campioane a României, Steaua Bucureşti.

"Este o victorie de care aveam foarte mare nevoie şi bineînţeles că mă bucur. Îl felicit pe Kovacs că a fost pregătit pe banca de rezerve. A fost un gol venit exact în momentul potrivit, pentru că deja începuseră să pună presiune. Avem jucători care au pregătirea de vară, cum e Vasilică, deja aveau probleme fizice, iar golul a fost ca o gură de aer. 

Urmează să ne pregătim pentru viitorul meci şi să încercăm să legăm o victorie de aceasta pentru că eu cred că este posibil. O să revină şi Mengolo, după suspendare, şi Raul Costin. Băieţii au timp să îşi revină, să se recupereze şi fizic, atunci e binevenită această pauză", e de părere antrenorul Universităţii, George Ogăraru. 

Despre revenirea lui Lemnaru:

"Nu ştiu dacă e posibil să revină aşa repede, pentru că el vine după o perioadă foarte mare de pauză şi trebuie să recupereze în primul rând condiţia fizică. Din punct de vedere medical este OK, dar Lemnaru a fost alături la ultimele trei meciuri şi m-am bucurat să văd un aşa caracter lângă echipă. A ajutat foarte mult echipa din afara terenului".

Despre contribuţia lui Mihai Neşu:

"A fost în cabină şi înainte de meci. Am primit nişte sugestii din partea lui la pauză, pentru că, fiind acolo sus, vede mult mai bine jocul. Şi după meci, de asemenea, a venit în cabină să îi felicite pe băieţi".

Comenteaza