Omrani a încercat să se întoarcă în Gruia înainte să semneze cu FCSB: "M-a sunat de 100 de ori, s-a rugat să vină înapoi"

Omrani a încercat să se întoarcă în Gruia înainte să semneze cu FCSB: "M-a sunat de 100 de ori, s-a rugat să vină înapoi"
| Foto: captura video

Atacantul francez și-ar fi dorit să revină la CFR Cluj, însă în cele din urmă a ajuns la rivala "feroviarilor" din campionat.

Plecat din Gruia la finalul sezonului trecut cu speranța la un contract mai bun, Billel Omrani nu și-a găsit echipă și a semnat cu FCSB. Cu toate acestea, francezul și-ar fi dorit să revină la CFR Cluj și chiar l-a sunat insistent pe patronul Nelu Varga, după cum chiar acesta relatează.

"Nu deloc, că nu l-am dorit! Înainte de a veni la FCSB, m-a sunat de 100 de ori, s-a rugat să vină înapoi.

În mod expres m-a sunat pe mine personal, nu a mai sunat conducerea. Mă ruga pe mine să încerc să-l înțeleg că a greșit atunci când a cerut nu știu câți bani pentru prelungire", a spus Varga pentru Pro TV.

Francezul în vârstă de 29 de ani a jucat în 209 meciuri pentru CFR Cluj, a înscris de 47 de ori și a cucerit 5 titluri și două Supercupe ale României alături de clubul din Gruia.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza