Omrani a refuzat oferta de prelungire a contractului și nu s-a prezentat în cantonamentul campioanei

Omrani a refuzat oferta de prelungire a contractului și nu s-a prezentat în cantonamentul campioanei
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul francez nu a ajuns la un acord cu oficialii din Gruia pentru prelungirea înțelegerii care expiră la finalul sezonului și nu a făcut deplasarea în Spania alături de colegii săi.

Negocierile dintre conducerea campioanei CFR Cluj și Billel Omrani au intrat în impas, iar jucătorul refuză să se prezinte în cantonamentul de la Oliva Nova. Atacantul ar fi trebuit să sosească luni în Spania, după ce a primit o învoire de câteva zile, după cum anunța directorul sportiv al “feroviarilor” în data de 5 ianuarie.

“Omrani are contract cu CFR până în vară. El nu va putea să plece de la CFR până în vară decât dacă i se va achita clauza de reziliere din contractul său. A fost o discuție pentru prelungire.

Dacă nu va veni o ofertă bună pentru club sau nu i se va plăti clauza, se va prezenta în cantonamentul din Spania. Mâine ar fi trebuit să se prezinte, dar a cerut câteva zile de învoire, pentru că are niște probleme personale.

Săptămâna viitoare ar trebui să vină. Vom continua în Spania discuțiile despre prelungire”, a spus Bogdan Mara la Digisport în urmă cu aproape o săptămână.

Sosit în 2016 la CFR Cluj, de la Olympique Marseille, Billel Omrani a cucerit patru titluri în Liga 1 și două Supercupe ale României alături de “feroviari”.

Comenteaza