Omrani, ca și plecat de la CFR Cluj: “Fotbalul românesc nu poate să-i satisfacă pretențiile financiare”

Omrani, ca și plecat de la CFR Cluj: “Fotbalul românesc nu poate să-i satisfacă pretențiile financiare”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oficialii campioanei sunt convinși că atacantul francez va continua în străinătate după ce înțelgerea sa cu “feroviarii” va expira.

Contractul lui Omrani cu CFR Cluj se va încheia la finalul sezonului, iar campioana și jucătorul nu au reușit să ajungă la un acord pentru prelungirea înțelegerii. Deși s-a vorbit și despre un interes din partea rivalei FCSB, Cristi Balaj e convins că atacantul nu va continua în România.

“Omrani este un jucător foarte bun. Din discuțiile pe care le-am avut, dorința lui este să plece afară. Fotbalul românesc nu poate să-i satisfacă pretențiile financiare. Deja are oferte mult mai bune decât ceea ce i s-a oferit până acum.

În acest moment, i-a promis lui Dan Petrescu, cu care are o relație specială, că va da totul pentru a juca la un nivel cât mai înalt, pentru a-și asigura și un contract mai bun.

Nu pot să bag mâna în foc că nu va ajunge la FCSB, pot să bag mâna în foc doar pentru mine. În fotbal se poate întâmpla orice, este dreptul lor să discute”, a declarat președintele campioanei pentru Digisport.

Comenteaza