Omrani, pe picior de plecare de la CFR. Un oficial al campioanei a confirmat interesul din Premier League

Omrani, pe picior de plecare de la CFR. Un oficial al campioanei a confirmat interesul din Premier League
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul francez ce a impresionat în prima jumătate a sezonului este dorit cu insistență în cea mai puternică ligă din lume.

Cu 13 goluri marcate în prima parte a stagiunii 2019-2020, Billel Omrani a fost cel mai important jucător ofensiv al campioanei. Francezul a decis cu golurile sale atât partide de campionat, cât și partide din cupele europene. Evoluția bună sub comada lui Dan Petrescu a atras atenția mai multor cluburi din străinătate, însă atacantul e dorit cu insistență în Premier League.

Șeful departamentului de scouting de la CFR, Marius Bilașco, a vorbit despre interesul pentru Omrani. “Acum există discuţii şi pentru Omrani, e jucător în formă, a marcat cel mai mult. E greu să rezişti unei asemenea tentaţii. Nu sunt în linie dreaptă, dar sunt discuţii de ceva timp în jurul lui. Pentru el au fost multe discuţii. Nu aş putea să spun dacă era plecat dacă nu era pusă interdicţia. E un vârf al lui la CFR Cluj.

Pe noi ne linişteşte că nu e disperat să plece acum, astfel încât să strice atmosfera. E plăcut în vestiar, e jucător de grup. Nu aş putea să spun despre sume de transfer. Sunt două variante din Anglia şi nu aş putea vorbi despre bani. E clar că pentru el a contat cel mai mult faptul că a marcat în Europa. Nu ştiu dacă al nostru campionat îţi dă multe referinţe. Are toate atuurile pentru a pleca”, a declarat Bilașco, la Telekom Sport.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a sosit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. În actualul sezon, Omrani a înscris 13 goluri și a oferit patru pase decisive, în 31 de apariții.

Comenteaza