Opinia LPF despre o posibilă conspirație în legătură cu îmbolnăvirile de coronavirus de la CFR Cluj

Opinia LPF despre o posibilă conspirație în legătură cu îmbolnăvirile de coronavirus de la CFR Cluj
| Foto: facebook.com/cfr1907

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre cazurile de COVID-19 raportate în interiorul clubului din Gruia.

După ce 26 de oameni, atât jucători, cât și membri ai staff-ului “feroviarilor” au fost despistat pozitivi cu coronavirus, iar la câteva zile toți au fost declarați negativi, au apărut mai multe zvonuri conform cărora, clubul din Gruia ar fi fost sabotat.

Cu toate acestea, Justin Ștefan, secretarul general al LPF, nu crede într-o conspirație și speră că Liga 1 va fi încheiată pe teren înainte de termenul stabilit de UEFA.

“Vom vedea care sunt cele mai bune măsuri pentru a nu nedreptăți pe nimeni. Am făcut un chestionar, pe care l-am înaintat și la FRF. Obiectivul acum e discutarea meciurilor ramase din campionat.

Aștept o rezoluție din partea DSP daca testările vor fi în regulă, sunt sigur că CFR își va juca meciurile pe teren. Am încredere în doctorii din România și în testări, nu cred în scenarii oculte care se vehiculează în acest moment”, a declarat Justin Ștefan pentru Prosport.

Comenteaza