Optimism în tabăra CFR-ului, după câștigarea titlului. Camora: “Vrem să revenim puternici din vacanță și să atacăm Champions League”

Optimism în tabăra CFR-ului, după câștigarea titlului. Camora: “Vrem să revenim puternici din vacanță și să atacăm Champions League”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Jucătorii au sărbătorit pe teren împreună cu fanii câștigarea celui de-al patrulea campionat din istoria clubului.

Tradiția anilor pari s-a respectat și de această dată la CFR Cluj. După ce au câștigat titlul în 2008, 2010 și 2012, anul acest tot formația “feroviară” s-a încoronat campioană a Ligii 1. Fluierul de final a lui Alexandru Tudor a adus sărbătoarea în Gruia.

Căpitanul Mario Camora este încrezător că echipa sa are o șansă bună la accedederea în Champions League. “E o victorie pentru toți, după multe sacrificii și după multă muncă. Ne bucurăm și merităm acest titlu. Am spus mereu că CFR mi-a dat tot ce am eu în fotbal și am rămas în momentele grele, iar acum am primit un premiu special. Vrem să revenim puternici din vacanță și să atacăm Champions League.

A fost un campionat greu. Au venit mulți jucători, dar a fost mai greu de câștigat pentru că am așteptat până în ultima etapă. A fost o seară frumoasă și le mulțumesc tuturor suporterilor care au venit. Nu știam ce se întâmplă la București, importnat era ce făceam noi”, a declarat fundașul campioanei.

Atacantul George Țucudean a fost în culmea fericirii după ce a reușit șă câștige al treilea titlu de campion din carieră. ”Știam că ne așteaptă un meci greu, cu o echipă foarte bună care joacă fotbal. Am marcat, ne-am închis foarte bine și am făcut ceea ce trebuie. Mă bucur că oriunde merg câștig trofee, sunt norocos. Noi am intrat în teren să ne facem jocul nostru și nu am realizat cât de important a fost pentru noi”.

Marcatorul golului decisiv, Damjan Djokovic, și-a găsit greu cuvintele la finalul partidei. ”Nu contează doar golul meu, avem mulți jucători care au marcat în acest campionat. Am avut emoții fantastice, știam înainte de meci că avem nevoie doar de un gol pentru că știm să ne apărăm forte bine. Am simțit golul înainte meci, le-am spus și băieților”, a spus mijlocașul croat.

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în fața Viitorului, iar rezultatul a fost suficient pentru a aduce al patrulea titlu în Gruia.

Comenteaza