Optimism în tabăra "feroviarilor" înainte de meciul cu FC Voluntari: "Am muncit mult în ultimele zile și sper să fim pregătiți"

Optimism în tabăra "feroviarilor" înainte de meciul cu FC Voluntari: "Am muncit mult în ultimele zile și sper să fim pregătiți"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul formației din Gruia, Andrea Mandorlini, a prefațat jocul pe care elevii săi îl vor disputa sâmbătă, în etapa a 8-a din sezonul regulat.

După succesul fără emoții contra celor de la FC Botoșani, CFR Cluj se deplasează la Voluntari, unde va întâlni o echipă aflată într-o scădere evidentă de formă. Mandorlini crede că jocul va fi unul complicat, dar așteaptă un rezultat pozitiv. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Am văzut imagini cu cei de la Voluntari, va fi un meci greu. Acasă sunt o echipă periculoasă. Noi am muncit mult în ultimele zile și sper să fim pregătiți pentru joc. E o etapă importantă, dar trebuie să ne uităm doar în curtea noastră.

E important să avem continuitate, să ne concentrăm să creștem. Trebuie să muncim, să avem un nivel mai bun. Parcursul e lung, sigur vor mai apărea obstacole", a declarat antrenorul italian.

Partida dintre CFR Cluj și FC Voluntari se va disputa sâmbătă, 2 septembrie, de la 19:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Voluntari!

Comenteaza