Optimism în tabăra Universității Cluj, înaintea meciului cu Pandurii: “Mergem la Târgu Jiu să câştigăm”

Optimism în tabăra Universității Cluj, înaintea meciului cu Pandurii: “Mergem la Târgu Jiu să câştigăm”
| Foto: Silviu Cristea/fcuniversitateacluj.ro

În runda precedentă, clujenii au remizat pe propriul teren, scor 0-0, împotriva unei formații amenințate cu retrogradarea, CS Balotești.

Etapa a 18-a din Liga a 2-a a fost una în care trei favorite la titlu s-au încurcat cu echipe mai slab cotate. Pe lângă remiza Unviersității Cluj, Chindia a încheiat la egalitate cu Luceafărul Oradea, în timp ce Petrolul a remizat cu UTA. Forma proastă a “Lupilor galbeni” a continuat și în runda cu numărul 19, iar echipa lui Octavian Grigore a cedat în fața Academicii Clinceni. Dacă se va impune la Târgu Jiu și își va păstra seria de invincibilitate de 11 partide, “U” Cluj se va apropia la un singur punct de podiumul eșalonului secund.

Managerul sportiv al “studenților”, Ioan Ovidiu Sabău e încrezător că fotbaliștii clujeni se vor impune pe sinteticul de la Târgu Jiu. “Împotriva Baloteștiului a fost mai greu decât ne-am fi aşteptat, dar acum suntem în faţa unui nou meci dificil, cel cu Pandurii. Mergem la Târgu Jiu să câştigăm. Avem potenţial, calitate, jucători valoroşi, tot ceea ce ne trebuie pentru a ne îndeplini obiectivul. Consider că, de aici încolo, putem să câştigăm toate partidele rămase de disputat în acest an. Am mare încredere în băieţi, sunt convins că împreună vom reuși să promovăm”, a declarat Sabău.

Partida dintre Universitatea Cluj și Pandurii Târgu Jiu se va disputa azi, de la ora 14:00.

Comenteaza