Oţelul Galaţi va primi trofeul de campioană duminică

Oţelul Galaţi va primi trofeul de campioană duminică
Oţelul Galaţi va fi încoronată duminică drept noua campioană a României la fotbal, în cadrul unei ceremonii care va avea loc în oraşul de la malul Dunării.

Ceremonia de premiere a noii campioane a României la fotbal, ediţia 2010-2011, va fi organizată duminică, de la ora 19.30, pe Faleza superioară a Dunării, în dreptul parcului Viva, a anunţat conducerea clubului de fotbal Oţelul Galaţi.

Sărbătoarea va începe la Galaţi cu o zi mai devreme, sâmbătă, în aşteptarea tricourilor, a medaliilor şi a trofeului de campioană.

Duminică, înainte de festivitate, jucătorii echipei se vor deplasa prin municipiu, pe o platformă special amanajată, mai precizează reprezentanţii echipei.

La ora 19.30 va începe ceremonia de premiere, la care vor participa reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal. După momentul respectiv va avea loc un concert al trupei Holograf.

Oţelul Galaţi a devenit campioana României la fotbal, ediţia 2010-2011, după ce a învins în penultima etapă FC Timişoara, principala contracandidată la titlu şi s-a distanţat la 4 puncte în clasament, în condiţiile în care mai este de disputat o singură etapă.

Gălăţenii erau matematic campioni însă LPF a amânat acordarea medaliilor pentru a aştepta o decizie a Tribunalului Sportiv de la Lausanne (TAS), care urma să se pronunţe cu privire la o eventuală rejucare a meciului Pandurii Târgu-Jiu - Oţelul Galaţi, ce a fost câştigat la "masa verde" de gălăţeni, după ce LPF nu a programat Pandurii din cauza unor datorii. TAS a anunţat ieri că meciul nu se va rejuca, astfel că Oţelul este campioana României la fotbal, în ediţia 2010-2011.

 

Comenteaza