Ovidiu Hoban și-a anunțat retragerea din fotbal: “Mi-e greu tare, dar vreau să fiu mai mult timp lângă familia mea”

Ovidiu Hoban și-a anunțat retragerea din fotbal: “Mi-e greu tare, dar vreau să fiu mai mult timp lângă familia mea”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Ajuns la 39 de ani, mijlocașul campioanei CFR Cluj își va încheia activitatea de jucător la finalul sezonului.

După ce a evoluat puțin în actuala stagiune, fostul internațional a decis să renunța la cariera de fotbalist în vară, când contractul său cu formația din Gruia va expira.

Până la 39 de ani, Ovidiu Hoban a strâns 30 de selecții la echipa națională și admite că îi este greu să spună adio carierei de jucător, însă dezvăluie că e gata să înceapă o nouă etapă, în antrenorat sau management.

“Îmi dau lacrimile acum, sincer, pentru că am decis, din vară să nu mai joc fotbal. Mi-e greu tare, zău, dar vreau să fiu mai mult timp lângă familia mea, am lipsit mult. Anunț în premieră acum!

Mai am contract până în vară cu CFR Cluj, iar în aceste luni, până la final, mă voi consulta cu familia și voi alege fie drumul antrenoratului, fie pe cel al managementului fotbalistic. Îmi plac amândouă și pe oricare drum voi merge, o voi lua de la început, treptat.

Dacă voi antrena, voi începe cu o grupă de copii și juniori. E și firesc, dar îmi oferă și mai mult timp liber, o vreme, pentru familie. Altfel, viața de antrenor la seniori e la fel de complicată în raport cu familia precum și cea de jucător!

Uite că tot ce am muncit în fotbal mă răsplătește încă o dată și am deja o ușă deschisă și în Israel, unde am jucat, la Hapoel Be’er Sheva, și la CFR Cluj! Cei din Israel de mult timp îmi spun să revin acolo. Iar la CFR am toată susținerea, indiferent de opțiune”, a declarat mijlocașul pentru playsport.ro.

De-a lungul carierei, Ovidiu Hoban a evoluat pentru Universitatea Craiova, FC Bihor, Gaz Metan Mediaș, Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, Hapoel Be'er Sheva și CFR Cluj.

Mijlocașul a cucerit nu mai puțin de 10 trofee, 4 titluri în Liga 1, două în Israel, două Supercupe ale României, o Supercupă a Israelului și o Cupă a României. În plus, Hoban a participat alături de echipa națională la EURO 2016.

Comenteaza