Ovidiu Horșia și-a găsit o nouă echipă după sezonul dezamăgitor de la "U" Cluj

Ovidiu Horșia și-a găsit o nouă echipă după sezonul dezamăgitor de la "U" Cluj
| Foto: FC Universitatea Cluj

Jucătorul în vârstă de 22 de ani a petrecut stagiunea precedentă, sub formă de împrumut, alături de "studenți".

Deși reprezenta una dintre soluțiile U21 ale Universității Cluj, Ovidiu Horșia a apărut rar printre titulari și nici pe banca de rezerve nu a fost o prezență constantă.

După sezonul petrecut sub formă de împrumut alături de "studenți", mijlocașului i-a expirat și contractul cu FCSB și s-a aflat în căutarea unui nou angajament.

Horșia nu a stat prea mult timp fără echipă și a ajuns la un acord cu nou-promovata din Liga a 2-a, CSM Alexandria. Jucătorul de bandă a fost prezentat ca o adevărată lovitură și s-a declarat entuziasmat de noul său angajament.

"Vin la Alexandria cu gânduri foarte ambițioase. Sunt convins că o echipă serioasă, precum este CSM, îmi va oferi o șansă extraordinară în carieră.

Nu ne gândim la evitarea retrogradării, ci la un loc cât mai sus în clasament. Sunt bucuros că am ales Alexandria și cred că vom face treabă bună împreună", a spus Horșia.

În scurta perioada petrecută la Universitatea Cluj, mijlocașul a strâns 8 prezențe și a reușit o pasă decisivă, chiar împotriva noii sale echipe, în Cupa României.

Comenteaza