Păcurar, șanse mari să revină în următorul meci al lui ”U” Cluj. ”Nu mai simt dureri”

Păcurar, șanse mari să revină în următorul meci al lui ”U” Cluj. ”Nu mai simt dureri”
Veteranul ”Șepcilor roșii”, Alex Păcurar (35 ani), are șanse mari să revină pe teren la următorul meci al Universității Cluj, cu Real Fundătura, din Cupa României pe județ.

Miercuri, 19 aprilie, mijlocașul de 35 ani s-a declarat foarte optimist în privința șanselor de a reveni pe teren la următorul meci al Universității Cluj. Duminică, de la ora 15:00, "studenții" vor evolua împotriva lui Real Fundătura (Liga a V-a clujeană, zona Gherla), în sferturile Cupei României pe județ.

Pe 11 martie, într-un amical cu Avântul Bîrsana, Păcurar a suferit o nouă recidivă la accidentarea care l-a ținut departe de gazon mai multe luni. Acesta a început luna trecută un tratament recomandat de fostul medic al Echipei Naționale, Pompiliu Popescu, pentru a se recupera cât mai rapid.

"Recuperarea mea a decurs bine. Nu mai simt dureri și sper să joc în meciul de duminică. Dacă lucrurile vor decurge la fel, eu așa cred. Au fost două recidive. Încă n-am scăpat de această problemă la nivel mental, îmi lipsește terenul, am jucat atâția ani. Meciul cu Real Fundătura va fi unul atipic, cu o echipă de liga a cincea, pe gazon sintetic. Nu se pune problema de diferență fizică sau tactică, totul depinde de puterea noastră de concentrare", a declarat Păcurar pentru ZIUA de CLUJ.

Păcurar a prins doar două meciuri în actualul sezon din Liga a IV-a, pe 12 septembrie 2016, cu Tritenii de Jos (12-0), unde a marcat două goluri, respectiv în 8 martie 2017, cu Viitorul Mihai Georgescu (14-1). În restul etapelor, veteranul "studenților" a lipsit din cauza accidentărilor.

Alex Păcurar a revenit la "U" Cluj în septembrie 2016, alături de alți patru jucători crescuți de "alb-negri": Dorin Goga, Gabriel Giurgiu și Octavian Abrudan. Păcurar a mai jucat în Liga 1 cu "Șepcile roșii", între 2010 și 2012, perioadă în care a strâns 48 meciuri și a înscris 5 goluri.

Comenteaza