Pantelis Kapetanos despre experiența din România: “Mi-a plăcut mult campionatul, când am venit era puternic, cu opt-zece echipe bune”

Pantelis Kapetanos despre experiența din România: “Mi-a plăcut mult campionatul, când am venit era puternic, cu opt-zece echipe bune”

Atacantul grec a evoluat pentru FCSB și CFR Cluj, echipe alături de care a cucerit două titluri de campion în Liga 1.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Ajuns la 36 de ani, fostul golgheter se află în Grecia, unde pregătește alături de fratele său o echipă de Liga a 3-a. Kapetanos, care a impresionat atât în tricoul CFR-ului, cât și în cel al FCSB-ului susține că Liga 1 are nevoie e revenirea echipelor de tradiție. Grecul a făcut o comparație între campionatul actual și cel din urmă cu 12 ani când a sosit pentru prima oară în România.

“Când am venit acolo, a fost o perioadă foarte grea pentru mine. Am venit cu familia şi în primele două, trei luni a fost greu, dar după nu am avut nicio problemă. Mi-a plăcut mult campionatul în România, când am venit era foarte bun, foarte tare.

Un campionat puternic, cu opt-zece echipe bune. Am câştigat campionatul şi la Cluj, şi la Steaua. Mi-au plăcut ambele echipe. Am prins şi Steaua şi Cluj la un nivel foarte bun.

Am văzut nişte jocuri din România şi am văzut că nivelul nu e aşa bun. A scăzut mult nivelul şi asta nu e bine. Nu e bine să nu ai echipe ca Steaua, Dinamo, Rapid, ele trebuie să fie în primele trei locuri”, a spus Kapetanos pentru Telekom Sport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza