"Papi", noul antrenor al lui FC Botoşani

Fostul jucător al Universităţii Marius Popescu a preluat echipa de liga secundă FC Botoşani.

Marius Popescu, alintat de fotbalişti "Papi", este noul antrenor al lui FC Botoşani. Acesta este cel de-al treilea club la care antrenează Popescu, după "U" şi Seso Câmpia Turzii, echipă pe care a promovat-o în eşalonul al doilea în această vară.

"Este o nouă provocare. Am avut o carieră de jucător destul de bună. Am trecut prin toate fazele, antrenor secund şi jucător, apoi antrenor secund, iar vara trecută am ales să merg ca principal la liga a III-a. Mi-am încheiat conturile cu Seso şi a sosit imediat oferta, puţin surprinzătoare, având în vedere zona geografică. Am auzit lucruri bune de FC Botoşani acum trei-patru ani când ne-am intersectat în cantonamentul de vară la Câmpulung Moldovenesc, pe când eram cu Universitatea Cluj", a spus Marius Popescu, pentru btonline.ro, după ce a bătut palma cu preşedintele Cornel Şfaiţer.

La Botoşani, unul dintre secunzii lui Papi va fi Valeriu Bordeanu, care tocmai şi-a încheiat conturile cu Dinamo. Antrenor cu portarii va fi clujeanul Mihai Nădăban.

 

 

Comenteaza