”Papi” se mândrește cu ultima mutare: ”Andrei Cordoș e un jucător matur și experimentat”

”Papi” se mândrește cu ultima mutare: ”Andrei Cordoș e un jucător matur și experimentat”
Antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu, e convins că defensiva ”Șepcilor roșii” va fi mult mai solidă odată cu venirea lui Andrei Cordoș.

Transferul lui Andrei Cordoș a devenit necesar pentru "studenți" după ce remiza cu CFR 2 din startul Ligii a III-a, scor 1-1, a arătat anumite carenţe în defensivă. "Șepcile roșii" au deschis scorul prin Dorin Goga în partida respectivă, dar oaspeții au egalat pe final prin Alexandru Petruș.

Înainte de sosirea lui Andrei Cordoş, Universitatea s-a despărţit de Florin Cordoș (23 ani), care juca tot pe postul de fundaș central. Venit în urmă cu două luni, Florin a prins un singur meci oficial, cel cu Voința Cetate (7-0), din primul tur al Cupei României.

"Scopul nostru e să aducem jucători de profil. Andrei e produs de "U" Cluj. E un jucător aflat la maturitate, ca vârstă, experiență și viață sportivă la un nivel foarte bun. A jucat în liga 1, în cupele europene, la echipe de top. Eu zic că va fi un plus foarte mare, atât ca impact personal, cât și profesional", a declarat Marius Popescu pentru ZIUA de CLUJ.

Tehnicianul "Șepcilor roșii" nu exclude întăriri și în atac. "Nu strică o îmbunătățire. Dacă apare vreo oportunitate, vom profita de ea, cu acordul conducerii, bineînțeles. Sper să nu mai ratăm ocazii, să marcăm și să intrăm într-o normalitate".

Ultima dată în Liga a II-a, la Luceafărul Oradea, Cordoş s-a întors acasă după o pauză de 8 ani, timp în care a mai evoluat pentru echipele Frosinone (Italia), FCM Târgu-Mureș, FC Vaslui, Dinamo București, Pandurii Târgu-Jiu, FC Botoșani și Maziya S&RC (Maldive). Miercuri dimineața, Cordoș a susținut și primul antrenament alături de noua sa echipă.

”U” Cluj ocupă locul 9 în Liga a III-a, cu un punct. Următorul meci de campionat este programat sâmbătă, de la ora 17:00, în deplasare cu Unirea Dej.

Comenteaza