Partida FC U Craiova - "U" Cluj se va juca fără spectatori. Anunțul oltenilor

Partida FC U Craiova - "U" Cluj se va juca fără spectatori. Anunțul oltenilor
| Foto: digisport.ro

Gazdele partidei din etapa a 24 a sezonului regulat din Superligă au decis ca jocul să se defășoare cu porțile închise.

În urma evenimentelor de la Sfântu Gheorghe, din runda precedentă, când partida dintre Sepsi OSK și FC U Craiova a fost oprită din cauza scandărilor xenofobe, clubul oltean a decis să nu mai permită accesul spectatorilor la meciurile de pe teren propriu.

Primul joc la care se vor aplica noile reguli este chiar cel în care craiovenii întâlnesc Universitatea Cluj. Partida se va disputa vineri, de la 20:00.

"Având în vedere evenimentele din ultima perioadă prin care unii dintre membrii galeriei s-a dedat la acte huliganice contrare legii și regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriașe pentru club;

Luând în calcul amenințările directe cu privire le producerea unor alte evenimente care să conducă la prejudicii grave pentru club, am luat următoarele hotărâri:

1) Desfășurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;

2) Efectuarea de demersuri către FRF și autoritățile statului în vederea adoptării de urgență a unei legislații care să prevină aceste manifestări;

3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziționat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.

Clubul își exprimă regretul profund față de suporterii loiali ai clubului, în special față de abonați sau de cei de bună-credință, care nu au nicio vină și care suportă consecințele", a transmis FC U Craiova 1948.

Comenteaza