Pas greșit al CFR-ului. Campioana a cedat în fața Rapidului

Pas greșit al CFR-ului. Campioana a cedat în fața Rapidului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a pierdut împotriva nou-promovatei, scor 0-2, în runda cu numărul 12 din sezonul regulat al Ligii 1.

Partida de la Mioveni a început într-un ritm alert, cu ocazii de ambele părți. Trupa din capitală a părut mai activă, în timp ce organizare din apărare le-a pus probleme “feroviarilor”. În cele din urmă, forcingul rapidiștilor a dat roade, iar după aproape o jumătate de oră de joc Bălan a deschis scorul din situație de 1 la 1 cu Hindrich (27).

Clujenii au răspuns prin Chipciu, care a trimis puternic din afara careului, însă Moldovan a respins de lângă bară (29). Campioana nu a reușit să pună probleme serioase, iar la pauză, Rapid conducea cu 1-0.

La revenirea de la cabine, elevii lui Dan Petresu au forțat egalarea, iar prima ocazie a venit din gheata lui Debeljuh, care a trimis alături. Cu toate acestea, rapidiștii au reușit să înscrie din nou, la 10 minute de la reluare. Burcă l-a scăpat din marcaj pe Bălan, care a fost servit de Sefer și a reușit dubla (55).

Trupa din capitală a făcut pasul înapoi și a încercat să conserve rezultatul. “Feroviarii” au amenințat poarta lui Moldovan doar prin șutul bun al lui Deac din lovitură liberă, pe care goalkeeper-ul l-a respins în corner (78).

Astfel, campioana a fost învinsă de nou-promovata în prima ligă, 0-2, însă își păstrează prima poziție în clasament.

Comenteaza