Pas greșit al "feroviarilor". CFR Cluj s-a încurcat pe teren propriu cu Randers

Pas greșit al "feroviarilor". CFR Cluj s-a încurcat pe teren propriu cu Randers
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a încheiat la egalitate jocul din grupele Conference League, împotriva echipei daneze, scor 1-1. 

Cu surpriza Cristiano Figueiredo în poartă, "feroviarii" au început slab jocul din Gruia. În primele 10 minute ale jocului, fundașul stânga al celor de la Randers, Bundgaard, le-a dat emoții serioase apărătorilor campioanei României.

Deși jocul a părut ca se echilibrează, danezii au avut în continuare inițiativa, în timp ce elevii lui Dan Petrescu au suferit în treimea adversă.

Manea a fost printre cei mai activi fotbaliști ai CFR-ului, a încercat mai multe incursiuni în jumătatea daneză și și-a salvat echipa în minutul 34, când a scos de pe linia porții.

Singura ocazie a "feroviarilor" a venit din gheata lui Păun, care a trimis puternic din marginea careului, însă Carlgren a respins (39).

Jocul s-a mutat imediat la poarta lui Cristiano, unde Kamara a deschis scorul, în urma unei lovituri de colț (40). Astfel, Randers conducea la pauză, în Gruia, scor 1-0.

În startul actului secund, partida s-a desfășurat după același scenariu. Primele acțiuni periculoase au venit după ce prima oră de joc s-a scurs. Kehinde a șutat de la mare distanță, iar răspunsul a venit din partea lui Bordeianu, cu o execuție asemănătoare (63).

În minutele ce au urmat, "feroviarii" au scăpat la o acțiune periculoasă a lui Kamara, care l-a lobat pe Cristiano, însă balonul a căzut pe transversală.

În cele din urmă, eforturile campioanei au dat roade, iar Petrila a reușit să egaleze. Mijlocașul a fost găsit perfect de către Deac și l-a învins pe Carlgren (68).

Până la final, jucătorii CFR-ului au pus presiune, însă fără succes. Astfel, jocul din Gruia s-a încheiat 1-1, iar clujenii rămân pe ultimul loc în Grupa D din Conference League. 

 

Comenteaza