Paszkany: ”Viciere de rezultat!” Patronul clujenilor dă vina pe arbitru și pe Dinamo

Paszkany: ”Viciere de rezultat!” Patronul clujenilor dă vina pe arbitru și pe Dinamo
Paszkany Arpad a dezvăluit că i s-a spus dinainte că vor fi doi eliminați de la CFR la Galați.
Patronul clubului CFR, Paszkany Arpad, a fost foarte acid cu privire la arbitrul Kovacs Istvan, dar a lovit și în adversarul de săptămâna viitoare, Dinamo.

”Meciul a fost stric stricat de arbitru. M-au sunat 20 de oameni revoltați. Cartonașul roșu la Veloso a fost just, recunosc. În schimb, golul lui Traore din prima repriză a fost valabil, iar asta este deja e viciere de rezultat. Greșeală mai mare decât să anulezi un gol valabil nu există. Lui Kovacs i-a fost frică să nu marcăm, a dat o mulțime de faulturi pe atacurile noastre. Eliminarea lui Traore a fost penibilă. Traore a fost vânat însă din prima repriză. Kovacs a arbitrat cu două unități de măsură diferite, a dat dovadă de reavoință. Ce faulturi au fost la Culio și la Peralta și nu s-a dat fault sau cartonaș galben”, a spus Paszkany, în emisiunea Fanatik.

Finanțatorul clujenilor a trimis săgeți către Dinamo, adversara din etapa viitoare. ”Galațiul este beneficiara fericită a arbitrajului lui Kovacs. Nu cred că ei au legătură cu asta. Ni s-a spus dinainte să nu ne mirăm dacă vom avea doi eliminați și mai multe cartonașe galbene. Asta înseamnă că cineva ori e oracol, ori anumite lucruri chiar se întâmplă”, a mai afirmat Paszkany Arpad.
Comenteaza