Patronul campioanei, revoltat după ultima înfrângere a CFR-ului: „Nici în codru nu se fură așa! Am ajuns bătaia lor de joc”

Patronul campioanei, revoltat după ultima înfrângere a CFR-ului: „Nici în codru nu se fură așa! Am ajuns bătaia lor de joc”
| Foto: captură video

Conducătorul formației din Gruia a criticat în termeni duri arbitrajul și crede că CFR Cluj a fost ”furată” la meciul cu Farul Constanța.

Potrivit lui Nelu Varga, campioana ultimelor 5 ediții a avut penalty clar, dar acesta a fost anulat de VAR.

Sunt terminat. Mă doare capul, mă doare inima. Nu se poate așa ceva. Nici în codru nu se fură în halul asta. Îmi vine sa plâng de nervi. Ofsaid clar la gol. Du-te, bă, frate și uita-te tu la VAR. Apoi am 11 metri clar. Ăla dă în jucătorul meu și îl pune jos. Colțescu dă 11 metri corect, iar apoi ce face?

Își bate joc de noi și ne anulează lovitura de la 11 m! Dați titlul cui vreți, că îmi e clar că nu se mai dorește ca CFR să fie campioană! Nu mai pot. Am ajuns bătaia lor de joc. Ăștia mă omoară cu zile. Bag bani în fotbal și am ajuns o bătaie de joc.

Cu ce am greșit noi? Nu cerem pomană, dar arbitrați fraților corect. Dacă nici cu VAR-ul nu sunteți în stare, atunci ce vreți sa mai fac? Nu pot sa mai tac. Am tot fost tocați în acest campionat. Sunt terminat de supărare. Asta a fost jaful jafurilor”, a declarat Nelu Varga, pentru ProSport.

Comenteaza