Omul cu banii de la CFR Cluj: "NU mai avem locuri pe listă"

Omul cu banii de la CFR Cluj: "NU mai avem locuri pe listă"
| Foto: CFR Cluj Facebook

După plecarea lui Andrea Mandorlini şi instalarea noului antrenor, Adi Mutu, s-a pus problema unor schimbări în lotul lui CFR Cluj, însă patronul Nelu Varga are alt mesaj.

CFR Cluj se va opri la transferurile pe care le-a făcut în această iarnă pe când Andrea Mandorlini era pe banca tehnică, iar Adrian Mutu nu va beneficia de noi jucători în lot.

Mesajul patronului este foarte clar. Finanțatorul echipei clujene a transmis că nu mai vrea să transfere jucători. „Nu mai transferăm pe nimeni. Lotul nostru este plin. Nu mai avem locuri pe listă”, a declarat omul cu banii de la CFR pentru ProSport

Varga s-a declarat mulțumit de cum a decurs prima săptămână a CFR-ului cu Adrian Mutu antrenor. Tehnicianul a debutat cu o victorie, 4-1, cu FC Voluntari, în runda cu numărul 23 din Superliga.

„Sunt foarte mulțumit de atmosfera de la echipă. Este din nou acea atmosferă a CFR-ului care a dus la câștigarea de trofee. Sunt încrezător că va fi bine în continuare și că a fost o alegere bună”, a mai transmis Nelu Varga pentru ProSport.

Comenteaza