Patronul CFR-ului i-a decis soarta lui Andrea Mandorlini: "Confirm oficial"

Patronul CFR-ului i-a decis soarta lui Andrea Mandorlini: "Confirm oficial"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Nelu Varga a dezvăluit decizia sa în legătură cu postul antrenorului "feroviarilor".

După victoria CFR-ului din Derby-ul Clujului, patronul formației din Gruia a anunțat ce se va întâmpla cu Andrea Mandorlini. Nelu Varga se declară mulțumit de antrenorul numit înaintea sezonului și e convins că italianul poate aduce un nou titlu în vitrina "feroviarilor".

"Domnul Mandorlini își va continua munca pe care a început-o aici, la CFR Cluj, și în 2024. În niciun moment nu s-a pus problema să fie demis, nu s-a pus problema să nu avem încredere în dumnealui.

A făcut o treabă foarte bună, au fost foarte multe circumstanțe care ne-au făcut să pierdem puncte. Nu mai vorbim de arbitraj, accidentări și așa mai departe. Repet, circumstanțe care au fost împotriva antrenorului.

A fost un meci excelent împotriva Universității Cluj. Sunt convins că putem să mai creștem. Avem toată încrederea în domnul Mandorlini că ne va aduce titlul de campioană din nou la Cluj.

Confirm oficial, deși nici măcar n-ar fi fost cazul, pentru că noi n-am avut niciodată intenția să ne despărțim de domnia sa, Mandorlini va antrena în continuare CFR Cluj și sperăm să obțină cele mai bune rezultate posibile. Este un tehnician excelent, cu foarte multă experiență în care avem deplină încredere", a declarat Varga pentru Fanatik.

Comenteaza