Patronul din Gruia a trasat obiectivul derby-ului cu FCSB: ”Nu accept nimic altceva decât o victorie”

Patronul din Gruia a trasat obiectivul derby-ului cu FCSB: ”Nu accept nimic altceva decât o victorie”
| Foto: colaj foto: sursa sport.ro / CFR Cluj Facebook

CFR Cluj se pregătește pentru derby-ul cu ocupanta locului 1 din Superliga, FCSB. Depă ce a amenințat cu revoluția la club, Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a trasat obiectivul pentru partida din 10 decembrie. 

Ardelenii o înfruntă pe teren propriu pe FCSB duminică, 10 decembrie, de la ora 20:00. Pentru a scăpa de revoluția anunțată de Neluțu Varga, formația lui Andrea Mandorlini are nevoie de victorii.

„Avem meci foarte important cu FCSB, echipa care este pe primul loc, și vreau să câștigăm. Nu accept nimic altceva decât o victorie în fața FCSB-ului. (...) Eu vreau să câștigăm, să arătăm că suntem cea mai bună formație și că ne batem la titlu. Sperăm să luăm campionatul în acest an chiar dacă este unul de reconstrucție.

Echipa joacă un fotbal frumos, dar important este să adunăm puncte. Trebuie neapărat să batem FCSB-ul, să ne apropiem de ei, să le suflăm în ceafă și când începe play-off-ul, cel mai important segment al campionatului, să fim într-o poziție în care să atacăm puternic.

Normal că FCSB este o echipă bună, dar eu cred că CFR Cluj este o echipă mult mai bună, mult mai calitativă decât cei de acolo. Spun asta cu tot respectul față de fotbaliștii de la FCSB” a spus Neluțu Varga, potrivit Fanatik.

”Va fi o partidă dificilă, dar sunt ferm convins că avem forța să batem FCSB-ul. (...) O să le facem Sărbătorile puțin mai dezamăgitoare cu o victorie în fața propriilor noștri suporteri”, a declarat Neluțu Varga, pentru Fanatik.

CFR Cluj se află la 5 puncte distanță de FCSB, cu un număr de 32 de puncte, la fel ca și CS Universitatea și la doar un punct avans față de Rapid, care a acumulat 31 de puncte. Dacă va câștiga partida din Gruia, CFR Cluj va putea doar micșora distanța între ea și echipa patronată de Gigi Becali. 

Biletele pentru duelul cu FCSB de duminică, 10 decembrie, de la ora 20:00, pot fi cumăpărate online pe https://bit.ly/BileteCFRFCSB. Tichetele achiziționate online pot fi scanate la porți și de pe telefonul mobil. În acest caz, trebuie descărcat biletul, în prealabil, de pe adresa de email.

Prețurile biletelor pentru meciul cu FCSB:
Peluză (Galerie CFR) - 20 lei
Tribuna 2 - 35 lei
Tribuna 1 - 40 lei
VIP B - 120 lei
Sky Lounge - 200 lei
Business Lounge - 500 lei

Programul caselor de bilete de la stadion:
VINERI (8 DECEMBRIE) - 11:00 - 16:00
DUMINICĂ (ZIUA MECIULUI) - 12:00 - 20:00

Comenteaza