Patronul din Gruia, dispus să ofere cel mai mare salariu din fotbalul românesc. Pe cine vrea să transfere la CFR Cluj

Patronul din Gruia, dispus să ofere cel mai mare salariu din fotbalul românesc. Pe cine vrea să transfere la CFR Cluj
| Foto: https://isport.blesk.cz/

Campioana României îl vrea pe Nicolae Stanciu (29 de ani), care și-ar dori să plece din China în ianuarie, şi îi pregătește mijlocașului cel mai mare salariu din fotbalul românesc.

Ioan Varga a anunțat că Nicolae Stanciu e ”prioritatea” CFR-ului pentru perioada de mercato din iarnă, iar patronul CFR-ului nu se uită la bani când vine vorba despre Stanciu, căruia i-ar pune pe masă un salariu de 500.000 de euro pe an, plus bonusuri de performanță, potrivit Spotmedia.

Omul de afaceri a transmis că este gata să facă un ”efort” din punct de vedere financiar pentru a-l transfera pe Nicolae Stanciu, pe care l-a dorit și la începutul acestui an, însă în anumite limite. ”Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre”, a declarat Ioan Varga, potrivit Prosport.

Nicolae Stanciu, fotbalist legitimat acum la Wuhan Three Towns, mai are contract cu echipa din China până în 2024. Însă internaționalul român nu s-ar fi acomodat deloc în China și ar dori să revină în Europa, iar şansele sunt mari ca fotbalistul să revină chiar în Liga 1 în această iarnă, sub comanda lui Dan Petrescu.

Echipa lui Stanciu, Wuhan Three Towns, este pe locul doi al clasamentului primei ligi, la trei puncte în spatele liderului Shandong Taishan, deşi abia a promovat în prima ligă din China. Mijlocașul a plecat de la FCSB la Anderlecht în august 2016, pentru 9,7 milioane de euro, cu tot cu bonusuri.

Comenteaza