Patru baschetbaliști de la U-BT, convocați la echipele naționale

Patru baschetbaliști de la U-BT, convocați la echipele naționale
| Foto: fiba.basketball

Trei jucători vor reprezenta naționala României, în timp ce Leo Meindl se va alătura lotului Braziliei.

Mai mulți baschetbaliști de la U-Banca Transilvania au primit convocări pentru partidele care se vor desfășura în această perioadă. Astfel, imediat ce s-au întors din Lituania, o parte dintre jucători au zburat spre orașele unde se reunesc selecționatele României și Braziliei.

Patrick Richard, Emanuel Cățe și Nandor Kuti vor evolua sub tricolor în cele două meciuri din campania de pre-calificare la EuroBasket 2025. Tricolorii s-au reunit în capitală, iar pe data de 9 noiembrie vor zbura spre Nicosia, pentru meciul cu Cipru. Acesta se va desfășura o zi mai târziu, de la ora 19:00.

De asemenea, România va da piept în deplasare cu Portugalia pe data de 13 noiembrie, tot de la ora 19:00. Formația condusă de Dragan Petricevic a bifat două înfrângeri din tot atâtea posibile și se află locul trei în grupă. Primele două poziții sunt ocupate de Portugalia și Bulgaria.

În schimb, Brazilia lui Léo Meindl are programate două meciuri contând pentru calificările la Cupa Mondială. Selecao va da piept la Washington DC cu Statele Unite ale Americii și apoi va zbura în Mexic. Meciurile se vor disputa pe 11 și 14 noiembrie.

Comenteaza