Paul Anton a vorbit despre interesul din partea CFR-ului: “Nu am discutat cu nimeni, respect contractul”

Paul Anton a vorbit despre interesul din partea CFR-ului: “Nu am discutat cu nimeni, respect contractul”
| Foto: telekomsport.ro

Internaționalul român se află pe lista campioanei, însă a refuzat să vorbească despre o posibilă ofertă venită din partea clubului din Gruia.

După ce oficialul CFR-ului, Marius Bilașco, a dezvăluit interesul “feroviarilor” pentru mijlocașul lui Dinamo, Paul Anton a oferit o reacție. Fotbalistul susține că a negociat cu echipa clujeană la începutul sezonului, însă acum își dorește să respecte contractul pe care îl are cu “Câinii roșii”.

“A fost doar o speculaţie de presă, nu vreau să discut contractul meu. Într-adevăr, nu vreau să zic acum că nu am un contract de care să nu fiu mulţumit, doar că nu sunt plătit.

Îi mulţumesc lui Bilaşco, am văzut că el a declarat. Într-adevăr am avut nişte discuţii cu ei în vară, înainte de a alege Dinamo, însă deocamdată sunt doar speculaţii sau e doar o părere a dânsului, eu nu am discutat cu nimeni, sunt jucător al lui Dinamo, respect contractul.

În primul rând, respect clubul şi fanii care au arătat devotament faţă de noi. Iar mai departe vom vedea ce se va întâmpla după astea două meciur”, a declarat Anton pentru Prosport.

Comenteaza