Paulo Vinicius se revoltă din nou: “De ce a renunțat Dan Petrescu la mine în Europa, fără nicio explicație?!”

Paulo Vinicius se revoltă din nou: “De ce a renunțat Dan Petrescu la mine în Europa, fără nicio explicație?!”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fundașul își exprimă în continuare nemulțumirea în legătură cu absența sa de pe lista fotbaliștilor ce pot evolua în grupele Europa League.

De la sosirea sa în Gruia, în vara lui 2017, brazilianul a reprezentat întotdeauna prima variantă de fundaș central, indiferent de antrenorul care s-a aflat pe banca “feroviarilor”. Totuși, Dan Petrescu a luat în vară o decizie surprinzătorare și nu l-a inclus pe Vinicius pe lista pentru grupele Europa League. De atunci, situația dintre stopper și antrenor este una tensionată, iar brazilianul nu ratează nicio ocazie să își exprime nemulțumirea în legătură cu decizia lui Petrescu.

“E foarte greu pentru mine să nu fiu acolo, cu echipa, cu băieții, să nu joc. Și cel mai greu e că nu înțeleg ce mi se întâmplă! Cum de am fost bun în duelurile cu Astana, Maccabi, cu Celtic, în preliminarii, când a fost cel mai greu, iar apoi, dintr-odată, n-am mai fost bun?! De ce a renunțat Dan Petrescu la mine în Europa, fără nicio explicație?! Doar pentru că m-am accidentat înainte de primul tur cu Slavia Praga?!

Sunt foarte supărat pe Mister, mai ales că nici atunci și nici până acum nu mi s-a spus clar de ce a procedat așa cu mine. Îmi doream să joc și în cupele europene, să ajut echipa, să fiu acolo, pe teren. O să mă uit la meci, o să le țin pumnii băieților! Le doresc să câștige și să se califice mai departe! Din păcate pentru mine, nu-mi rămâne decât să-i aplaud de acasă, de la televizor”, a declarat fundașul pentru GSP.

În vârstă de 34 de ani, Vinicius mai are contract cu CFR Cluj până la finalul sezonului. De-a lungul timpului, brazilianul a evoluat în 81 de partide pentru formația din Gruia și a cucerit două titluri de campion alături de “feroviari”.

Comenteaza