Păun, afectat de golul anulat CFR-ului la Sevilla: “E cea mai dezamăgitoare seară de când joc fotbal”

Păun, afectat de golul anulat CFR-ului la Sevilla: “E cea mai dezamăgitoare seară de când joc fotbal”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fotbalistul campioanei a reușit să îl învingă pe Bounou cu un șut de la distanță, însă reușita nu a fost validată, după un henț al lui Traore.

Deși în minutul 87, mijlocașul CFR-ului era eroul colegilor săi, finalul partidei l-a găsit în lacrimi, după ce “feroviarii” au ratat calificarea. Centrarul partidei a anulat golul lui Păun, după un henț comis de Traore și a trimis Sevilla mai departe în Europa League. Fotbalistul CFR-ului nu și-a ascuns dezamăgirea la finalul partidei, când a recunoscut că momentul când a marcat a fost cel mai fericit din viața sa.

”E cea mai dezamăgitoare seară de când joc fotbal. Am muncit, am visat la această seară și acel gol ne-ar fi adus calificarea. Ăsta e regulamentul, trebuie să mergem mai departe. Când am înscris parcă eram cel mai fericit om din lume. Nu îmi venea să cred că mi se întâmplă mie asta. Când am vazut că așteaptă decizia VAR, am realizat că nu avem noi șansa să trecem de o așa echipă

Încă de când eram copil visam să joc pe astfel de stadioane. Trebuie să ieșim cu fruntea sus. Am demonstrat că suntem o echipă unită și sper să nu ne oprim aici. Să luăm titlul pentru a treia oară aici, apoi să avem un parcurs și mai bun în Europa”, a declarat Păun.

Comenteaza