Păun le bate obrazul şefilor din Gruia: ”Cred că avem cel mai prost teren din Liga 1! Pretenții de Europa, condiții de Liga 2!”

Păun le bate obrazul şefilor din Gruia: ”Cred că avem cel mai prost teren din Liga 1! Pretenții de Europa, condiții de Liga 2!”
| Foto: Fanatik.ro

CFR Cluj a ratat din nou șansa de a trece pe primul loc, în faţa FCSB, în lupta pentru un nou titlu de campioană a României după remiza din Gruia cu FC Voluntari. Adrian Păun a găsit explicația pentru meciul de ieri.

După eșecul de la Botșani, CFR Cluj s-a împiedicat și de FC Voluntari. Adrian Păun, omul meciului cu ilfovenii a vorbit fără perdea despre adevăratele probleme ale fotbalului. Feroviarii au dominat de la un capăt la altul întâlnirea cu FC Voluntari, doar golul a lipsit. Păun nu a mai suportat condițiile de joc și a răbufnit imediat după meci.

Campioana en-titre a fost ținută în șah de ilfoveni, iar Adrian Păun a găsit explicația pentru semieșec. ”Am controlat meciul în totalitate. Prima repriză am avut niște ocazii imense. A doua repriză am avut un gol valabil, numai dacă nu vrei, nu-l dai.

Am avut și două penalty-uri, am văzut fazele după meci. Sunt supărat, e a treia oară când ratăm șansa să urcăm pe primul loc. Mai mult vorbim, facem mai puțin, din păcate.

Terenurile sunt groaznice. Cred că avem cel mai prost teren din Liga 1! L-am auzit și pe Florin Tănase aseară, e ceva ce nu-mi pot să-mi imaginez. De VAR ce să mai zic, așteptăm de doi ani. Avem pretenții de cupe europene, dar condiții deloc, e ca la Liga 2! Suntem criticați, nu caut scuze, dar să vină să vadă și ei cum e în locul nostru”, a declarat jucătorul CFR-ului după meci.

loading...
Comenteaza