Păun cere concentrare în fața porții din partea colegilor săi: “Trebuie să fim mai atenți pe viitor”

Păun cere concentrare în fața porții din partea colegilor săi: “Trebuie să fim mai atenți pe viitor”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Marcator al unui euro-gol în partida cu Academica Clinceni, mijlocașul a vorbit despre ocaziile ratate de echipa sa în prima repriză a jocului din Gruia.

CFR Cluj a început bine play-off-ul, reușind să se impună cu 3-0 în fața Academicii Clinceni. Chiar dacă au marcat de trei ori, “feroviarii” au ratat mult în prima parte a jocului, deși s-au aflat în poziții bune de a înscrie. La finalul partidei, Adrian Păun, cel care a “deblocat” tabela din Gruia a vorbit despre concentrarea de care au nevoie el și colegii săi în fața porții.

“Era timpul să-mi ajuta echipa cu un gol, nu mai reușisem să marchez de ceva timp din acțiune. Cel mai important este că am câștigat. Este bine că ne-am distanțat față de Craiova, dar mai sunt multe meciuri de jucate. Trebuie să luăm meci cu meci, să câștigăm cât mai multe partide, iar la final vom vedea unde suntem.

În a doua repriză am marcat trei goluri, dar și în prima repriză am ratat multe șanse. Trebuie să fim mai atenți pe viitor, în alte meciuri cu siguranță nu vom mai avea atât de multe ocazii. Trebuie să fim mai concentrați în fața porții. Nu suntem favoriți la titlu, urmează meciul FCSB-ului din această seară. E bine că am început cu dreptul, dar mai urmează nouă meciuri”, a spus mijlocașul la Digisport. 

Comenteaza