Păun le cere iertare fanilor CFR după ieșirea din Cupă: ”Ce am în suflet, nu poate fi descris în cuvinte”

Păun le cere iertare fanilor CFR după ieșirea din Cupă: ”Ce am în suflet, nu poate fi descris în cuvinte”
Eliminarea prematură din Cupa României nu i-a picat bine lui Adrian Păun (22 ani). Mijlocașul CFR-ului le-a cerut scuze fanilor pentru evoluția neconvingătoare din meciul cu FC Botoșani.

Ardelenii au început promițător partida de la Botoșani, Omrani deschizând scorul pe finalul primei reprize (44). Dar moldovenii au avut și ei un cuvânt de spus. Târnovean a centrat spre Rodriguez, iar acesta a restabilit egalitatea (69).

Scorul a rămas neschimbat până la final, așa că jocul a mers în prelungiri. Dar ceferiștii nu găsit drumul spre gol în următoarele 30 de minute și s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Andrei Mureșan și Billel Omrani și-au făcut datoria, dar penalty-urile ratete de Nistor, Păun și Deac au trimis Botoșaniul în optimi. 2-3 a fost scorul la "11" metri.

Într-o postare de pe Facebook, Adrian Păun a spus că nu își poate descrie în cuvinte tristețea.

"Cu siguranță sunteți dezamăgiți și supărați după rezultatul din această seară (joi - n. red.). Ceea ce avem noi în suflete acum, nu poate fi descris în cuvinte. Și eu sunt supărat și mâhnit de ce s-a întâmplat, dar trebuie să strângem cu toții rândurile și să privim optimiști spre viitor. E frustrant să muncești, să conduci un joc de la un capăt la coadă, iar la final să te recunoști înfrânt".

Fotbalistul vâlcean le promite, însă, fanilor o evoluție mult mai bună în duelul cu Gaz Metan Mediaș, din campionat. Partida e programată duminică, de la ora 18:00, pe arena din Gruia. Elevii lui Dan Petrescu sunt obligați să câștige acest meci pentru a nu pierde prima poziție.

"Le mulțumim din suflet celor care au fost alături de noi la Botoșani și promitem că ne vom lua revanșa duminică seara, în Gruia. Fiți alături de noi!", a mai spus Păun.

Comenteaza