Vâtcă și Păun, chemați la Comisia de Disciplină, alături de Dan Petrescu

Vâtcă și Păun, chemați la Comisia de Disciplină, alături de Dan Petrescu
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cei doi jucători ai campioanei vor fi judecați împreună cu tehnicianul formației din Gruia, după meciul cu scandal de la Giurgiu.

Partida dintre Astra și CFR Cluj, încheiată cu victoria gazdelor va lăsa urme adânci la următoarele meciuri ale “feroviarilor”. Cosmin Vâtcă, Mario Camora și antrenorul Dan Petrescu vor lipsi mai multe partide, în timp ce Adrian Păun, marcatorul celor două goluri ale clujenilor a fost chemat și el la Comisia de Disciplină.

La fel ca și antrenorul său, care l-a înjurat pe arbitrul Sebastian Colțescu, mijlocașul este acuzat că i-a adus injurii asistentului Marius Nicoară. Vâtcă va fi judecat pentru pumnul aplicat lui Radunovic, căpitanul Astrei.

“Jucătorul echipei clujene Adrian Păun i-a așteptat pe tuneul de la vestiare pe cei din brigadă. În momentul în care cei trei au ajuns în dreptul lui a început să îi înjure. Arbitrul Marius Nicoară, din Drobeta - Turnu Severin, a fost înjurat de morți de acesta, pe ceilalți i-a făcut hoți și a folosit alte apelative greu de reprodus la adresa acestora”, a declarat un membru al Comisiei, pentru GSP.

Comisia de Discplină a amânat audierile până în 11 septembrie. Alături de cei doi jucători și de antrenor, la audieri a fost chemat și Ioan Ivașcu, juristul clubului din Gruia.

Comenteaza