Pe cine va antrena Dan Petrescu pentru pentru un milion şi jumătate de dolari

Pe cine va antrena Dan Petrescu pentru pentru un milion şi jumătate de dolari
| Foto: Facebook

Fostul antrenor al lui CFR Cluj, Dan Petrescu, s-ar fi înţeles cu arabii de la Al Faisaly şi va antrena echipa din Arabia Saudită pentru 1,5 milioane de dolari pe an.

Noua echipă a lui Dan Petrescu va fi Al Faisaly, echipa din Arabia Saudită care a terminat campionatul la jumătatea clasamentului, pe locul 9, cu 36 de puncte, dar a avut emoţii destul de mari cu spectrul retrogradării, a transmis DigiSport. Jurnalistul Vali Moraru anunţa luni seara că Dan Petrescu "a semnat cu o echipă din Arabia Saudită unde va lua 1,5 milioane de dolari".

Schimbarea de antrenor anunţată de aleqt.com a fost determinată de mutarea după trei ani a antrenorului brazilian Pericles Chamusca, care a semnat cu Al Shabab, vicecampioana Arabiei Saudite.

Dan Petrescu, 53 de ani, a antrenat ultima oară pe Kayserispor, în Turcia, dar a stat foarte puţin, 8 meciuri, şi a părăsit formaţia pe aceeaşi poziţie periculoasă de pe care a luat-o. Petrescu a invocat probleme de familie care îl obligau să se întoarcă în România, unde nu va antrena până la rezolvarea lor.

Dan Petrescu a avut trei mandate la CFR Cluj şi a făcut istorie la clubul din Gruia, câştigând trei titluri. După ce a lăsat echipa pe mâna lui Edi Iordănescu, ardelenii au mai luat încă un titlu de campioni. 

Comenteaza