Pe urmele lui Mutu. Un fost jucător al CFR-ului va evolua în campionatul Indiei

Pe urmele lui Mutu. Un fost jucător al CFR-ului va evolua în campionatul Indiei
Fundaşul a strâns 30 de meciuri în tricoul vişiniu şi are în palmares o Cupă a României cu CFR Cluj.

Lucian Goian, fundaş care a făcut parte în sezonul trecut din lotul "alb-vişiniilor", a semnat cu gruparea Mumbai City FC, din Indian Super League, din postura de fotbalist liber de contract.

Transferul în India reprezintă a treia experienţă în străinătate pentru Goian, după cele de la Tianjin Teda (2012) şi Beijing Baxy (2013-14), din Prima Liga Chineză.

Fundaşul a decis să meargă în India după ce s-a sfătuit cu fostul sau antrenor de la Tianjin, Alexandre Guimaraes, tehnician care se află în prezent pe banca celor de la Mumbai, dar şi cu Adrian Mutu. Ex-internaţionalul român a evoluat în intervalul 2014-16 la clubul FC Pune City.

În perioada petrecută la CFR Cluj, jucătorul de 33 ani a strâns 30 meciuri şi a cucerit ediţia 2016 a Cupei României, după o finală câştigată în faţa echipei Dinamo Bucureşti la loviturile de departajare.

De-a lungul carierei sale, Lucian Goian a mai trecut pe la Foresta Suceava, FC Oneşti, Ceahlăul Piatra Neamţ, Dinamo, Astra Giurgiu sau FC Braşov. Este fratele fostului internaţional Dorin Goian (35 ani).

Comenteaza