Performanța Ighiu – “U” Cluj 0-2. Adrian Falub: “Am fost echipa mai bună și puteam să înscriem mai mult”

Performanța Ighiu – “U” Cluj 0-2. Adrian Falub: “Am fost echipa mai bună și puteam să înscriem mai mult”
| Foto: foto Cristi Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul clujenilor crede că îndeplinirea obiectivului din acest sezon depinde doar de jocul elevilor săi.

Falub s-a bucurat pentru rezultat, dar știe că “studenții” au în continuare un program dificil. “Am dominat jocul, am fost echipa mai bună și puteam să înscriem mai multe goluri. Cred că terenul de la Ighiu ne-ar fi pus mai multe probleme, dar, până la urmă, fotbalul e pentru suporteri și ne bucurăm alături de ei pentru această victorie.

Ne așteaptă deplasări dificile, cum ar fi cea de la Recea, apoi ne vom întoarce aici, la Alba Iulia, așa că sub nici o formă nu ne va fi ușor în perioadă următoare. Suntem cea mai bună echipă din serie, dar trebuie să fim atenți, deoarece depindem numai de rezultatele noastre. Noi ne respectăm toți adversarii, iar această atitudine ar trebui să fie întotdeauna reciprocă”, a spus tehnicianul “Șepcilor roșii”.

Universitatea Cluj ocupă primul loc al Seriei 5, din Liga 3. Clujenii au patru puncte avans față de principala urmăritoare, Performanța Ighiu, dar și un meci mai puțin disputat. Următorul meci al “studenților”, împotriva Unirii Tășnad, va avea loc marți, 3 aprilie, de la ora 19:00, pe Cluj Arena.

Comenteaza