Peste 100 de jandarmi la meciul CFR Cluj - Gloria Bistriţa, de mâine

Peste 100 de jandarmi la meciul CFR Cluj - Gloria Bistriţa, de mâine
Peste o sută de jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal dintre echipele CFR Cluj şi Gloria Bistriţa. Un număr de 6 suporteri ai feroviarilor au interdicţie pe stadion.

Jandarmii vor fi poziţionaţi în zona imediată şi apropiată a stadionului Dr.Constantin Rădulescu , pe traseele spectatorilor atât înainte de începerea meciului cât şi pe timpul şi după încheierea acestuia.

Meciul are loc mâine, începând cu ora 19, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca şi este transmis live text de ziuadecj.ro.

Un număr de 6 suporteri ai CFR Cluj au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la trei luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadă de la unu la 2 ani, care se adaugă la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.

 

Etichete
Comenteaza