Peste 150 de jandarmi, trimiși la derby-ul "U" Cluj - Dinamo. "Recomandăm suporterilor să evite conflictele de orice fel"

Peste 150 de jandarmi, trimiși la derby-ul "U" Cluj - Dinamo. "Recomandăm suporterilor să evite conflictele de orice fel"
| Foto: facebook.com/FCUCluj

Gruparea de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca va asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor la barajul de promovare în Liga 1 dintre FC Universitatea Cluj și Dinamo București, care va avea loc sâmbătă, pe Cluj Arena, de la ora 20:30.

"În conformitate cu Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator. 

Din punct de vedere al desfășurării competiției sportive, precizăm că accesul în stadion se va face începând cu ora 18.30 doar pe bază de bilete, abonamente și invitații, iar pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare, recomandăm spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces", au transmis reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Recomandări și informații pentru spectatori:

  • recomandăm suporterilor să adopte un comportament civilizat, să nu se expună la riscuri, să evite conflictele de orice fel care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică și să relaționeze cu cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă observă persoane care manifestă un comportament antisocial;
  • reamintim faptul că spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, substanțe toxice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă;
  • de asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la discriminări de orice fel şi la violenţă;
  • spectatorilor le este interzis să refuze supunerea la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine;
  • spectatorilor le este interzis să arunce asupra celorlalţi participanți sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.

Pentru desfăşurarea în condiţii de ordine şi siguranţă publică a acestui eveniment sportiv, jandarmii vor fi prezenți pe traseele de afluire și defluire ale participanților, având misiunea de a preveni și combate faptele antisociale.

Comenteaza