Petrescu a dezvăluit ce va face Culio când se retrage: ”Va fi secundul meu”

Petrescu a dezvăluit ce va face Culio când se retrage: ”Va fi secundul meu”
Argentinianul Juan Culio (34 ani), poreclit de suporterii CFR-ului și ”Eroul de pe Olimpico”, vrea să fie secundul lui Dan Petrescu atunci când se va retrage. Informația a fost dezvăluită de antrenorul ”feroviarilor”.

Petrescu intenționează să lucreze cu mijlocașul sud-american oriunde va antrena pe viitor.

"Nu eu îl fac (antrenor secund pe Culio, n. red.), el mi-a cerut, și sunt de acord. Oriunde voi merge, indiferent că voi fi la CFR sau în altă parte, 100% va veni cu mine. E exact stilul meu de a fi, știe ce vrea de la viață. Chiar dacă azi (duminică, n. red.) a avut o reacție care nu mi-a plăcut, el știe că a greșit și și-a cerut scuze după meci", a spus "Bursucul".

Culio a revenit la CFR Cluj în această vară, după ce s-a despărțit de formația spaniolă Mallorca. A strâns 14 apariții în acest sezon și a marcat 5 goluri, toate din penalty. În 2008 și 2010 a ieșit campion al României cu echipa din Gruia.

Momentul cheie al carierei sale rămâne, însă, seara de 16 septembrie 2008. CFR Cluj o învingea atunci cu 2-1 pe AS Roma, pe Stadio Olimpico, la debutul în grupele UEFA Champions League. Italienii au deschis scorul prin Cristian Panucci, dar ardelenii au întors rezultatul în urma unei duble a lui Culio.

Comenteaza