Petrescu are așteptări mai mari de la Boli: ”Ceva îi lipsește”

Petrescu are așteptări mai mari de la Boli: ”Ceva îi lipsește”
Dan Petrescu nu este mulțumit pe deplin de fundașul adus de la FC Viitorul, Kevin Boli (26 ani).

Apărătorul central a ajuns la trei meciuri pentru ardeleni, bifând de fiecare dată toate minutele. După meciul cu Juventus București, câștigat cu 2-0 de CFR, Petrescu a anunțat că are așteptări mai mari de la jucătorul ivorian. Un mesaj similar l-a transmis și colegului său din defensivă, Paulo Vinicius.

"Nu mi-a plăcut de ei. Ceva a fost la Boli, cred că primul meci acasă și nu mi s-a părut că a dat încredere. La Chiajna a jucat foarte bine, nici la Astra nu a evoluat rău. Dar astăzi (duminică, n. red.) ceva le-a lipsit la amândoi. Au nevoie de meciuri împreună, e clar. Cred că și ei sunt conștienți că pot juca mai bine", a declarat antrenorul lui CFR Cluj.

Boli a venit în Gruia la începutul luni septembrie de la FC Viitorul. "Feroviarii" au plătit pentru el 500.000 de euro, oferindu-l la schimb și pe Răzvan Horj (20 ani), fotbalist care juca pe același post ca și Boli.

Jucătorul ivorian a strâns 80 de meciuri și 4 goluri pentru echipa lui Gică Hagi. Este cotat la 1,5 milioane de euro pe portalul transfermarkt.com. CFR Cluj este liderul campionatului, cu 32 puncte. Ardelenii au strâns 10 victorii, 2 remize și o singură înfrângere în turul sezonului regulat.

Comenteaza